Aquest dimarts 10 d’octubre es va realitzar l’acte de la signatura del conveni de col.laboració entre la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la Fundació Cruyff. La FCEDF va estar representada per Vicenç Bretó, gerent de la Federació i per la Fundació Cruyff la seva directora Pati Roura.

El conveni de col.laboració té l’objectiu principal el finançament del Projecte d’escoles d’iniciació d’esport adaptat que portarà a terme la Federació durant aquesta temporada 2023-2024.

Per Vicenç Bretó, gerent de la Federació, “la signatura d’aquest conveni ens permet continuar col.laborant amb una de les entitats més importants i donar visibilitat a un dels Projectes més importants i destacats de la Federació com és donar més visibilitat a l’esport adaptat entre els més joves”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies