El proper dissabte 21 d’octubre per la tarda, de 16 a 19:30h, es portarà a terme una Jornada de conscienciació organitzada per la Fundació Segona Part de Forus a les instal.lacions de les Piscines Picornell (Av de l’Estadi 38).

Durant tota la jornada es faran diferents activitats esportives com boccia, activitats aquàtiques, esports de raqueta, entre d’altres. A més, també hi hauran reptes solidaris per promocionar l’activitat física i l’esport.

L’objectiu principal de la jornada es que les persones amb Dany Cerebral Adquirit puguin disfrutar de les diferents activitats i donar visibilitat al col.lectiu a través d’aquestes jornades.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies