Del 3 al 9 d’octubre s’ha disputat el Mundial de bàsquet femení en cadira de rodes Sub25 a Bangkok amb la participació de la Selecció Espanyola on han jugat dues jugadores catalanes dins de la convocatòria realitzada per la seleccionadora nacional, Sonia Ruiz.

Maria Heras (UNES FC Barcelona) i Lara Arenós (Bàsquet Girona) són les dues jugadores catalanes que han format part de la selecció, a més, també han estat presents Raúl Elia com a delegat de l’equip i Caterina Capo dins de l’staff de la Selecció com a fisioterapeuta.

La Selecció ha finalitzat en una gran quarta posició final. Espanya va guanyar a la potent selecció alemana classificant-se d’aquesta manera per les semifinals del Campionat on va perdre davant Gran Bretanya i, posteriorment, al partit per la medalla de bronze davant Xina per 47 a 29.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies