El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre comença una nova temporada de les Lligues Catalanes de bàsquet en cadira de rodes, una competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i que enguany tornarà a comptar amb dos grups de competició.

El Nivell 2, destinat a la promoció de joves valors del bàsquet català, comptarà amb la participació de cinc equips, el CB Granollers Pisos.com, Màsters FCEDF, Comkedem, Corporació Fisiogestión CB Roser i CB Ciutat d’Inca-Asnimo (antic Azul Marino Asnimo Binissalem) i actual campió de la Lliga. La competició finalitza el cap de setmana del 4 i 5 de maig de 2024.

Per la seva banda, el Nivell 1 comptarà amb la participació de l’UNES FC Barcelona i el Rehagirona Bàsquet Girona que disputaran els seus partits el 22 d’octubre i la tornada el 4 de novembre. Aquí us deixem els calendaris complets de la competició del Nivell 1 i Nivell 2.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies