El dissabte 28 d’octubre es disputa la Supecopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Municipal de Malgrat de Mar a les 12h entre els equips del DRACS CEA i l’ADB Barberà.

El DRACS CEA arriba a la competició com a campió de la Lliga Catalana d’aquest esport i, des de fa unes temporades el gran dominador de l’hoquei, no solament a Catalunya sinó també a nivell estatal. Per la seva banda, l’ADB Barberà subcampió de la Lliga Catalana i finalista de la Copa Catalunya vol començar aquesta nova temporada amb una victòria. El partit es podrà seguir en directe a través del Canal de Youtube de la Federació.

La Supercopa de Catalunya és la primera competició de la nova temporada que, durant les properes setmanes, es donarà a conèixer el calendari de les jornades de la nova edició de la Lliga Catalana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies