Aquest dissabte 30 de setembre s’ha celebrat una edició més de la Fira de l’Esport Català al Moll de La Marina de Barcelona amb la presència de més de 50 Federacions Esportives Catalanes. Aquest esdeveniment està organitzat per l’Unió de Federacions Esportives Catalanes i ha comptat amb l’animació en directe de Flaixbac.

Durant tot el dissabte els visitants van poder practicar les diferents modalitats esportives de les Federacions Catalanes presents a la Fira, entre elles la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física on, des de els més petits als més grans de la família van experimentar pujar-se a una cadira de rodes i jugar, entre altres modalitats, al rugbi en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies