Aquest dissabte 23 de setembre i, dins de les activitats de la X Jornada Inclusiva, es va disputar el Trofeu X Jornada Inclusiva de petanca a les pistes de l’Arc de Triomf amb la participació de 8 tripletes.

Les tripletes van disputar un total de tres partides on la tripleta del Nova Lloreda Sud va guanyar la competició amb un total de 9 punts després de guanyar les tres partides disputades. Tres tripletes van finalitzar amb 6 punts, però GIDBA amb una millor diferència de punts (+16) va finalitzar en segona posició per davant de la tripleta B de Els Amics de Gràcia amb una diferència de +6 punts, el CP Martorell va ser l’altre tripleta que va finalitzar amb sis punts.

L’entrega de medalles a totes les tripletes participants i trofeus als tres primers classificats per part de les autoritats presents va posar el punt i final a una gran jornada de petanca inclusiva a Barcelona.