Aquest dissabte 23 de setembre s’ha disputat la X edició de la X Jornada Inclusiva a l’Arc de Triomf de Barcelona. Aquesta jornada de divulgació de l’esport adaptat està organitzada per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i està inclosa dins del projecte Esport Inclou, que promou l’Ajuntament de Barcelona i els actes de les Festes de la Mercè de Barcelona.

El Passeig de Lluís Companys, a l’Arc de Triomf ha tornat a ser la seu el matí del dissabte de 10:00h a 14:00h on molta gent, grans i petits de les families han pogut realitzar esport adaptat en les diferents estacions i activitats esportives. Entre les modalitats que s’han pogut destaquen el bàsquet i rugbi en cadira de rodes, boccia, futbol, slalom, volei terra, raquetes i hoquei en cadira de rodes elèctrica entre d’altres.

Per Miquel Romaguera, responsable d’activitats de la FCEDF, “aquesta jornada tornàvem a la nostra ubicació de sempre i crec que la gent ha pogut gaudir de valent de totes les estacions esportives, aquest és un gran esdeveniment per apropar l’esport adaptat a la gent i crec que ho hem aconseguit”. La jornada compta amb la col.laboració de l’Ajuntament de Barcelona, la resta de Federacions d’esports adaptats i entitats que aposten per l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies