Aquest dissabte pel matí, coincidint amb la celebració de la X Jornada Inclusiva que, per aquesta edició torna a l’Arc de Triomf, es disputa el Trofeu X Jornada Inclusiva amb la participació de 8 tripletes.

El mateix dissabte, abans de la competició, es farà un sorteig per l’emparellament de les tripletes participants que jugaran un total de tres partides durant tot el matí. L’horari de la competició és de 10 a 13h i les tripletes participants són:

1. Nova Lloreda Sud
2. Sant Josep el Carrilet
3. CP Martorell
4. CP Sants
5. CP Els Amics de Gracia
6. ACELL
7. GIDBA
8. CP Hospitalet

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies