L’esdeveniment està plantejat com un conjunt d’estacions de diferents esports, separades físicament entre sí, formant àrees al llarg de l’Avinguda LLuís Companys a l’Arc de Triomf de Barcelona, emblemàtica ubicació de la Jornada a la que tornem en aquesta edició del proper dissabte 23 de setembre, un esdeveniment dins dels actes de les Festes de la Mercè i que esperem que faci disfrutar molt més a la gent de Barcelona d’aquesta jornada.

Hi hauran unes carpes de la Federació a l’ARc de Triomf per inscriure’s per participar a les diferentes activitats de la jornada que està oberta a tothom, gent amb i sense discapacitat. Els participants podran gaudir de les diferents estacions esportives, provar algunes d’elles o passejar i veure. Aquelles persones que practiquin sis modalitats esportives tindran un obsequi (fins a fi d’existències). La primera hora de la jornada serà sense soroll.

Les activitats tindran un enfocament inclusiu, per tal que puguin interactuar conjuntament persones amb diverses discapacitats i persones sense, realitzant el mateix esport. Les modalitats que s’exhibiran seran, entre d’altres, bàsquet i rugbi en cadira de rodes, futbol, eslàlom, boccia, atletisme, hoquei en cadira de rodes i activitats de lleure. Aquesta edició recuperem el Trofeu de petanca inclusiva que es portarà a terme a les pistes de l’Arc de Triomf.

A més de les activitats esportives, hi haurà un espai per donar informació sobre les entitats que hi participen. La finalitat principal de l’activitat és que tota la població pugui veure, provar i gaudir amb l’esport adaptat per conèixer més sobre els nostres esports.

 1. 8 desembre, 2023

  Bona tarda:
  Tinc un alumne al que m’agradaria animar a participar a les properes jornades d’esport adaptat . Té hemiparesia amb memòria irregular.

  Quan seran les properes trobades en format obert per què ell pugui fer un tast i així animar a tota la seva familia?

  Moltes gràcies.

  Atentament.

  Teresa F.

  • 11 desembre, 2023

   Hola Teresa,

   les jornades inclusives es realitzen un cop a l’any (generalment coincidint amb les festes de la Mercè). De totes maneres, a vegades, es fan petites activitats de promoció d’alguns esports en altres localitats que sempre anem anunciant a la web i XXSS de la FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies