“Jugo com una nena!” és una proposta de la Direcció General de Difusió i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’una experiència expositiva sobre l’esport femení que combina divulgació i diversió. L’exposició romandrà oberta l’estiu de 2023 fins al 25 de setembre, adreçada a nenes i nens d’entre 6 i 14 anys especialment. Està pensada per ser visitada en família o en grup.

El Palau Robert acollirà aquest estiu 2023 i fins al 25 de setembre l’exposició “Jugo com una nena!”, una experiència immersiva perquè les persones assistents visquin/coneguin tot el que envolta l’esport femení. L’exposició compara les condicions de les dones esportistes, comparteix (i denuncia) els estereotips que encara viuen i, alhora, vol que esdevingui com un espai lúdic per mostrar tot el seu talent. El títol de l’exposició ja va en aquesta línia; d’un comentari que històricament havien utilitzat de manera pejorativa, es gira i s’alça com un lema d’orgull.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies