Aquest any la Jornada Inclusiva, activitat inclosa dins de les Festes de la Mercè, torna a la seva ubicació original, l’Arc de Triomf de Barcelona després de dues edicions al Passeig de Gràcia de Barcelona. La nova ubicació permet la celebració de més activitats durant tota la jornada.

La distribució de les estacions esportives que es desenvoluparan durant tot el matí del dissabte 23, serà la que es mostra en el següent plànol:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies