Aquest cap de setmana del 9 i 10 de setembre s’ha disputat la cinquena edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana d’aquest esport.

El Trofeu ha reunit en aquesta edició a les Seleccions d’Alemanya i Països Baixos, l’equip francès del Montpellier i la Selecció Catalana. Dissabte es va disputar la primera fase on Catalunya es va classificar per jugar la final contra Països Baixos, després de guanyar a la Selecció Alemanya (32 a 31) i Montpellier (30 a 28) en dos grans partits.

Diumenge, al partit per la tercera i quarta posició va guanyar la Selecció Alemanya davant Montpellier per un marcador final de 47 a 42. La final va ser dominada per Països Baixos que va demostrar la seva superioritat durant tot el cap de setmana. El marcador al descans era de 22 a 16, una diferència que es va ampliar durant la segona part fins arribar al 52 a 26 final.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies