Aquest cap de setmana del 10 i 11 de febrer es disputa el Campionat d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes escolar 3×3 al Poliesportiu “Rafael del Pino” de Toledo on competirà Catalunya conjuntament amb Madrid, Melilla, País Basc, Múrcia i Navarra.

Els jugadors catalans convocats són: Yeray Vendrell (UNES Sant Feliu), Gerard Arenas (CE Costa Daurada), Elias Banomar i Joel Balcells del Bàsquet Girona i Sergi de Dios i Marc Taurel (Comkedem), l’equip tècnic està format per Miquel Romaguera i Laia Planella que dirigiran els dos equips (1 i 2) de Catalunya que participen en el Campionat.

Dissabte es disputa la primera fase de grups i, diumenge pel matí la fase final que decidirà el Campió d’Espanya d’aquesta nova modalitat de 3×3.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies