Aquest cap de setmana del 9 i 10 de setembre es disputa la cinquena edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana d’aquest esport que va guanyar l’edició disputada l’any passat.

El Trofeu reuneix en aquesta edició a les Seleccions d’Alemanya i Països Baixos i a l’equip francès del Montpellier que, conjuntament amb Catalunya es disputaran el títol de campió d’aquest Trofeu. Dissabte 9 es disputa la primera fase amb partits entre totes les seleccions i equips participants, el diumenge 10, es disputa primer el partit per la 3ª i 4ª posició i després la gran final del Trofeu.

Els partits de la Selecció Catalana i els partits finals de diumenge es podran seguir en directe al nostre Canal de Youtube. Els horaris dels partits són:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies