Aquest diumenge 3 de setembre s’ha disputat la Supercopa de Catalunya de bàsquet en cadira de rodes amb victòria de l’UNES FC Barcelona davant el CB Granollers Pisos.com per un marcador final de 73 a 3. El partit s’ha disputat dins de la programació de competicions del 37è Torneig de Bàsquet Sant Julià de Vilatorta que finalitza aquesta tarda.

La Supercopa de Catalunya és el primer partit oficial de la nova temporada i els dos equips han arribat tot just començant els seus entrenaments de pre-temporada. L’equip blaugrana ha dominat el partit des del començament sense donar cap opció al CB Granollers. El resultat al descans ja era favorable a l’UNES FC Barcelona per un contundent 33 a 1. Durant la segona part del partit va continuar el domini del campió de la Lliga Catalana de Nivell 1 de la darrera temporada i que afronta una nova temporada després de molts canvis i reestructuracions. El marcador final de la Supercopa de Catalunya ha estat de 73 a 3 favorable a l’UNES FC Barcelona.

Aquesta competició representa el tret de sortida de la nova temporada de bàsquet en cadira de rodes que, durant les properes setmanes, donarà a conèixer el calendari i les dates de les competicions més importants organitzades per la FCEDF.