El proper 23 de setembre tindrà lloc la X Jornada Inclusiva, una nova edició de divulgació de l’esport adaptat, una jornada inclosa dins del projecte Esport Inclou, que promou l’Ajuntament de Barcelona.

Aquesta desena edició torna al Passeig de Lluís Companys, a l’Arc de Triomf de 10:00h a 14:00h, i totes les activitats que es realitzin tindran un enfocament inclusiu, per tal que tothom pugui interactuar conjuntament realitzant el mateix esport. Entre les modalitats que es podran practicar destaquen el bàsquet i rugbi en cadira de rodes, boccia, futbol, slalom, volei terra entre d’altres.

A més de les activitats esportives, hi haurà un espai per donar informació sobre les entitats que hi participen en aquesta jornada. La finalitat principal de l’activitat és que tota la població pugui veure, provar i gaudir amb l’esport adaptat per conèixer més sobre els nostres esports.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies