Aquest cap de setmana del 9 i 10 de setembre es disputa la cinquena edició del Trofeu Internacional de quad rugbi a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana d’aquest esport que va guanyar l’edició disputada l’any passat.

Durant tot el cap de setmana es podran seguir en directe tots els partits de la Selecció Catalana que jugarà contra les Seleccions d’Alemanya i Països Baixos i l’equip francès del Montpellier durant la primera jornada del Torneig, dissabte matí i tarda. El diumenge 10, es donaran en directe els dos partits finals de la competició, el partit per la 3ª i 4ª posició i després la gran final del Trofeu.

Aquí podeu veure tots els partits que es donaran en directe aquest cap de setmana:

Catalunya vs Alemanya:

Montpellier vs Catalunya:

Catalunya vs Països Baixos:

3er i 4art lloc:

Gran final:

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies