Aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol es disputa la 29è edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 12è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

L’entrada durant els dos dies de competicó és gratuita però, si no pots venir a veure en directe a la Selecció, aquí et deixem els enllaços per veure tots els partits d’aquest cap de setmana de la nostra selecció.

Catalunya vs Irlanda

Marsella vs Catalunya

Catalunya vs CAPSAA París

3er i 4art Lloc

Gran Final

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies