Aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol s’ha disputat la 29è edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 12è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

La jornada de dissabte, tots contra tots, va finalitzar amb tres victòries de l’equip de Marsella demostrant el gran potencial dels jugadors francesos. Catalunya va jugar a un gran nivell durant tota la jornada, guanyant davant Irlanda per 46 a 39 i guanyant el partit contra CAPSAAA París per 60 a 48, accedint d’aquesta manera a la gran final de diumenge.

El partit per la 3a i 4a posició el van disputar el CAPSAAA París contra la Selecció Irlandesa, on el conjunt irlandès va guanyar per un resultat final de 52 a 39. La gran final, entre Marsella i Catalunya va ser dominada des del començament del partit per Marsella deixant sense opcions de victòria a la Selecció Catalana, guanyant per un marcador de 75 a 45. L’entrega de premis als millors jugadors i a tots els equips i seleccions participants van posar el punt i final a un gran cap de setmana de bàsquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies