Aquest cap de setmana del 8 i 9 de juliol es disputa la 29è edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de bàsquet en cadira de rodes, 12è Memorial Joan Palau i Francàs a les instal.lacions del CEM de l’Espanya Industrial amb la participació de la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes.

Aquesta competició és una oportunitat única per veure en acció a la nostra selecció que, en aquesta edició, competirà contra la Selecció d’Irlanda i els equips francesos del Marsella i el CAPSAAA Paris. El format serà de tots contra tots durant la jornada de dissabte i, diumenge al matí, es disputaran els partits per la 3a i 4a posició i la gran final. Aquest és el calendari de tots els partits del cap de setmana. Els partits de la Selecció Catalana de dissabte i els dos partits de diumenge es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la FCEDF.

Dissabte 8 de juliol
09.30 h Match 1 – Phase 1: CAPSAAA Paris vs. Marseille
11.15 h Match 2 – Phase 1: Catalunya vs. Ireland (enllaç streaming)
13.00 h Match 3 – Phase 1: Ireland vs. CAPSAAA Paris
16.00 h Match 4 – Phase 1: Marseille vs. Catalunya (enllaç streaming)
17.45 h Match 5 – Phase 1: Ireland vs. Marseille
19.30 h Match 6 – Phase 1: Catalunya vs. CAPSAA Paris (enllaç streaming)

Diumenge 9 de juliol
09.30 h 3rd / 4th place – Phase 2: Match between 3rd and 4th of Phase 1 (enllaç streaming)
11.15 h CONTEST
12.15 h The final – Phase 2: Match between two better teams of Phase 1 (enllaç streaming)
13.45 – 14.00 h Victory Ceremony, Medals and Trophy

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies