Aquest cap de setmana de l’1 i 2 de juliol s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de bàsquet en cadira de rodes Sub22 al “Pabellón Municipal de Deportes Dolors Escamilla” de Godella (València), amb la participació de la Selecció Catalana i quatre seleccions i equips més.

Catalunya va jugar el primer partit contra l’Econy GC Accesible, un partit dominat per l’equip gran canari que va guanyar per 49 a 33. Els jugadors/es dirigits per Miquel Romaguera van jugar un gran segon partit davant Madrid, guanyant per un ajustat 43 a 42. El tercer partit va ser contra l’equip local del FESA Comunitat Valenciana que es va perdre per dos punts de diferència, 39 a 37. El darrer partit del Campionat, davant Zuzenak es va perdre per 52 a 45.

FESA Comunitat Valenciana va guanyar tots els partits disputats, guanyant d’aquesta manera el Campionat d’Espanya per davant del Zuzenak, l’Econy GC Accesible, Catalunya i Madrid.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies