Aquest dissabte 1 de juliol s’ha disputat la primera edició de la Copa Internacional de waterpolo adaptat a les instal.lacions del Club Natació Sabadell, Finetwork Aquatics (Can Llong) amb el debut de la Selecció Catalana davant la Selecció Italiana. Aquesta competició ha format part de les competicions de la III Setmana Catalana de l’Esport organitzada per l’UFEC i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

El debut de la Selecció Catalana, amb una gran presència de públic a les grades de la piscina, va ser davant una Selecció Italiana molt més experimentada i que va guanyar el partit per 8 a 19, tot i que el resultat no era el més important. La Selecció Catalana ha estat dirigida per Dani Nart (CN Terrassa) i Sergio Moyano (CN Sabadell) i ha comptat amb jugadors i jugadores dels tres equips catalans d’aquest esport, , el CN Barcelona, CN Terrassa i el CN Sabadell.

Aquesta Copa Internacional amb el primer partit de la Selecció Catalana ha posat el punt i final a una primera gran temporada del waterpolo adaptat que, a més d’aquesta competició, també s’ha disputat la primera edició de la Lliga Catalana DANFOSS de Waterpolo Ability i el Trofeu Jocs Catalans de Waterpolo Ability.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies