Aquest cap de setmana de l’1 i 2 de juliol es disputa el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de bàsquet en cadira de rodes Sub22 al “Pabellón Municipal de Deportes Dolors Escamilla” de Godella (València), amb la participació de la Selecció Catalana i quatre seleccions més.

Els jugadors i jugadores convocats són: Alejandro Baca i Rafael Benítez de l’UNES FC Barcelona, Elias Banomar del Bàsquet Girona, Victor Hermosilla del CB Roser, Sergi de Dios, del Comkedem, Biel Carbó de l’UCAM Múrcia i Lara Arenós del Club Esportiu BCR CEM Hospitalet. El seleccionador és Miquel Romaguera i estarà acompanyat per Jordi Ruiz.

Els integrants de la Selecció Catalana faran un darrer entrenament al CAR de Sant Cugat el divendres 30 de juny abans de viatjar a Godella. A més de Catalunya, també participen en aquest Campionat, València, Gran Canària, Madrid i l’equip del Zuzenak.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies