Aquesta setmana, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha organitzat una jornada aquàtica a les instal.lacions del Reial Club Nàutic de Tarragona per celebrar el final de la temporada del Programa Hospisport a Tarragona i les Terres de l’Ebre amb un gra èxit de participació.

Durant tota la jornada, tots els participants i els seus familiars van gaudir de diferents activitats aquàtiques com el paddle surf i sup XL entre d’altres i després, van gaudir d’una estona d’esbarjo a la piscina del club. Per Alba Millán, responsable del Programa Hospisport a Tarragona, “estem molt contents per com s’ha desenvolupat el curs aquest any, les famílies també ho estan i, tenim unes perspectives de creixement per la nova temporada que començarem el proper mes de setembre, sempre amb l’objectiu de donar més oportunitats de les actuals al territori en qüestió d’activitats adaptades i exercici físic per a la salut”.

Ara toca descansar d’aquesta intensa temporada per tornar amb forces renovades al proper mes de setembre, molt bon estiu a totes les famílies!!!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies