Aquest cap de setmana del 17 i 18 de juny s’ha disputat la tercera i darrera jornada de la “Liga Nacional” d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Poliesportiu Can Bassa de Granollers amb victòria per l’equip local del DRACS CEA que s’ha proclamat campió de la 1a edició de la “Liga Nacionall” d’aquest esport.

El DRACS CEA arribava a la jornada final al capdavant de la classificació amb un total de 9 punts per davant del FDI Sanse HSRE i l’ADB Barberà amb 7 punts. En aquesta darrera jornada l’equip local va guanyar tots els partits disputats. El primer va ser el derbi català de la jornada davant l’ADB Barberà, guanyant amb claretat per 12 a 1, també va guanyar al Levante UD Masclets per 16 a 2 i, al darrer partit disputat, a la jornada de diumenge, va guanyar al FDI Sanse HSRE per 10 a 5, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Lliga.

El FDI Sanse HSRE ha finalitzat en segona posició després de guanyar l’ADB Barberà per 7 a 4 i, Levante UD Masclets ha finalitzat en quarta posició final. DRACS CEA tanca una gran temporada amb victòries a la Lliga Catalana, Copa Catalana i la Lliga Nacional d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies