Durant les competicions de la 15ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat el cap de setmana del 3 i 4 de juny a Martorell (Capital Europea de l’Esport 2023) s’ha disputat la primera edició del Trofeu Jocs Catalans de Waterpolo Ability a les instal.lacions del Complex Esportiu La Vila.

Diumenge 4 de juny a les 11h s’ha disputat el partit entre dos combinats de jugadors dels tres equips que aquest any han participat en la primera edició de la Lliga Catalana DANFOSS de Waterpolo Ability, el CN Barcelona, CN Terrassa i el CN Sabadell. El partit ha finalitzat amb victòria de l’equip blanc al blau per un ajustat 10 a 8.

Els Jocs Catalans és una competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física i que, per aquesta edició, compta amb la col.laboració de Muevete y Accede.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies