Aquest dissabte 3 de juny per la tarda s’ha disputat la 4a i darrera Jornada de la Lliga Catalana de natació, Trofeu Jocs Catalans a les instal.lacions del Complex Esportiu La Vila de Martorell, seu d’aquesta 15 edició de la competició.

En categoria masculina ha guanyat el medallista paralímpic Toni Ponce (CN Vilafranca) amb un total de 1043 punts aconseguits a la prova dels 200m braça per davant del també medallista paralímpic Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 896 i Àlex Villarejo (CN Terrassa) amb 796 punts.

Per la seva banda, Núria Marquès (CN Sant Feliu) ha guanyat en categoria femenina amb un total de 828 punts per davant de Marian Polo (CN Barcelona) amb 730 punts i Anna Siaz (CN Mataró) amb 522 punts. En el següent enllaç pots veure tots els resultats d’aquesta jornada, Trofeu Jocs Catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies