Aquest dissabte 3 de juny per la tarda s’ha disputat la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el RehaGirona Bàsquet Girona i el Pisos.com CB Granollers al Pavelló Esportiu Can Cases dins de les competicions dels Jocs Catalans que es celebren aquest cap de setmana a Martorell i que, per aquesta edició, compta amb la col.laboració de Muevete y Accede.

El partit va començar força igualat entre els dos equips, sempre amb l’iniciativa al marcador de l’equip vallesà gràcies a la connexió entre els germans Lorenzo, fixatges del Pisos.com CB Granollers per aquesta Copa Catalana, el resultat al descans era 16 a 21. Durant el tercer quart, l’equip vallesà va agafar una diferència en el marcador que l’equip gironí, tot i apropar-se, en els primers minuts del darrer quart no va poder recuperar la diferència en contra, finalitzant el partit amb victòria vallesana per 46 a 40.

El Pisos.com CB Granollers és un dels dos equips que disputarà la SuperCopa de Catalunya el proper mes de setembre al Torneig de Sant Julià de Vilatorta.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies