Aquest dissabte 3 de juny pel matí s’han disputat les primeres competicions de la XV edició dels Jocs Catalans que es disputen aquest cap de setmana a Martorell, Ciutat Europea de l’Esport 2023. La competició d’aquest any compta amb la col.laboració de Muevete y Accede.

Al Pavelló Esportiu Can Cases s’ha disputat la Copa Catalana de quad rugbi entre dos combinats de jugadors dels equips catalans d’aquest esport, el BUC de Barcelona, Spartans de Granollers i el Manresa i on l’equip groc ha guanyat davant l’equip negre per un ajustat 46 a 41 després de dominar durant tot el partit.

També s’ha disputat la Copa Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Martorell amb la participació de 14 tripletes, la tripleta del Club Altaveu ha guanyat per davant de la tripleta local A per una millor diferència de punts. La tripleta del Nova Lloreda B ha completat el podi de la competició. L’alcalde de Martorell, el Sr. Xavier Fonollosa ha estat present a la cerimònia de premiació de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies