Aquest dimecres per la tarda s’ha portat a terme la roda de premsa de presentació de la 15ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat que es disputen aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny a Martorell, la Capital Europea de l’Esport 2023.

Durant l’acte de presentació han estat presents el Sr. Xavier Fonollosa l’alcalde de Martorell, acompanyat del Regidor d’Esports, Gerard Mimó; Josep Giménez, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física que ha destacat la importància de donar visibilitat a l’esport adaptat amb aquesta competició, agraint a Martorell per acollir aquesta edició tant important. També han estat presents representats d’entitats esportives de Martorell que participen en aquest esdeveniment.

Durant els dos dies es portaran a terme competicions a diferents instal.lacions de Martorell, amb entrada gratuïta per tothom que vulgui gaudir dels esports adaptats. Els Jocs Catalans compten amb la col.laboració de Muevete y Accede.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies