Durant les competicions de la 15ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat que es disputen aquest cap de setmana del 3 i 4 de juny a Martorell (Capital Europea de l’Esport 2023) es faran retransmissions en directe d’algunes de les competicions més importants. Totes les retransmissions compten amb la col.laboració de Muevete y Accede.

Dissabte pel matí, a partir de les 10:30h s’oferirà en directe la Copa Catalana de quad rugbi que es disputa al Pavelló Municipal Can Cases amb el partit entre dos combinats de jugadors dels equips catalans d’aquest esport, BUC de Barcelona, Spartans de Granollers i el Manresa Wheelchair Rugbi. Per la tarda, es disputa al mateix pavelló, la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el RehaGirona Bàsquet Girona i el Pisos.com CB Granollers, que es podrà seguir en directe a partir de les 18:30h.

Diumenge, el gran protagonista serà l’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb la disputa de la Copa Catalana al Pavelló Municipal Can Cases que reunirà, en un triangular, els tres equips catalans d’aquest esport, els DRACS CEA, l’ADB Barberà i el Comkedem de Barcelona. A continuació us deixem els enllaços de totes les retransmissions.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies