Aquest any els nostres JOCS CATALANS arriben a la seva XVª edició. Un any més, amb aquest escrit de presentació us envio aquesta salutació i amb ella us convido a acompanyar-nos en els nostres “JOCS CATALANS”.

Aquest no és, per nosaltres, una edició qualsevol, d’alguna manera és una fita especial, doncs, a més d’assolir l’edició XVª, xifra que fa goig, el dur a terme el nostre compendi de competicions que conformen l’esdeveniment i fer-ho a Martorell en l’any que la població ha estat designada com “Ciutat Europea de l’Esport” ens fa una immensa il·lusió pel que suposa d’integració i de trencar barreres al desenvolupar els nostres campionats junt amb tots els que la població del Baix Llobregat acollirà per aital motiu.

Estem molt agraïts a Martorell per la seva acollida i esperem que la mostra dels nostres esports, no decebin a ningú, ans al contrari, serveixin d’esquer perquè totes les persones algun tipus de discapacitat física de la zona, s’animi a integrar-se en la gran família esportiva que som la Federació Catalana i a tothom a veure’ns com esportistes de gran nivell.

Veniu martorellencs i martorellenques a les nostres competicions, us hi esperem delerosos de poder-vos oferir uns bons i emocionants espectacles esportius i agrair-vos, així, la vostra cordial acollida.

Reiterant la nostra gratitud, en nom de la federació que presideixo i en el meu propi, us envio una forta i entranyable abraçada.

Juny de 2023
Josep Giménez i Maluenda
(President de la FCEDF).
Maig – Juny 2023.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies