El cap de setmana del 3 i 4 de juny la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física organitza la 15ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat a la Capital Europea de l’Esport 2023, Martorell i, per aquesta edició, compta amb la col.laboració de Muevete y Accede.

Durant els dos dies de competicions es disputen les Copes Catalanes de diferents esports adaptats. Dissabte pel matí serà el torn de la Copa Catalana de petanca inclusiva a les pistes del Club Petanca Martorell i de la Copa Catalana de quad rugbi al Pavelló Municipal Can Cases amb el partit entre el BUC de Barcelona contra un combinat de jugadors dels Spartans i el Manresa. Per la tarda es disputa, al mateix pavelló, la Copa Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el RehaGirona Bàsquet Girona i el Pisos.com CB Granollers, l’equip guanyador serà un dels equips que disputarà la SuperCopa de Catalunya el proper mes de setembre al Torneig de Sant Julià de Vilatorta.

Durant tota la tarda de diumenge, la gran protagonista serà la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica que, al Pavelló Municipal Can Cases, reunirà en un triangular els tres equips catalans d’aquest esport, els DRACS CEA, l’ADB Barberà i el Comkedem de Barcelona.

Aquí pots descarregar-te el Llibre oficial de l’esdeveniment.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies