Aquest diumenge s’ha disputat la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell, seu de la XV edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat amb victòria per l’equip del DRACS CEA.

Aquest diumenge s’ha disputat la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Esportiu Can Cases de Martorell, seu de la XV edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat amb victòria per l’equip del DRACS CEA.

El primer partit de la competició va finalitzar amb victòria del DRACS CEA davant el Comkedem per un resultat final de 9 a 2, el partit es va decidir a la primera part ja que el resultatal descans ja era favorable a l’equip vallesà per 8 a 1. Al segon partit, disputat a continuació, l’ADB Barbera va jugar contra el Comkedem en un partit que va guanyar per 9 a 1, el resultat al descans ja era favorable a l’equip de Barberà per 5 a 0. A la tarda es va disputar el partit final entre els dos guanyadors dels partits anteriors i on el DRACS va sortir molt fort i amb un parcial de 5 a 0 es va arribar al descans i que, durant la segona part, va anar augmentant la seva diferència fins el 10 a 3 final.

Destacar també la participació del grup de ball esportiu Fipball de Sant Boi de Llobregat que ha actuat durant tota la jornada de la Copa Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica d’aquests Jocs Catalans.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies