El dissabte 1 de juliol es disputa la primera edició de la Copa Internacional de waterpolo adaptat entre les Seleccions Catalanes i la Selecció Italiana a les instal.lacions del Club Natació Sabadell, Finetwork Aquatics (Can Llong). El partit forma part de les competicions de la III Setmana Catalana de l’Esport organitzada per l’UFEC i la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.

Aquest serà el primer partit de la Selecció Catalana d’aquest esport i estarà formada per jugadors i jugadores dels tres equips que aquest any han participat en la primera edició de la Lliga Catalana DANFOSS de Waterpolo Ability, el CN Barcelona, CN Terrassa i el CN Sabadell.

En la primera temporada d’aquest esport adaptat, a més de la Copa Internacional, també s’ha disputat la primera edició de la Lliga Catalana DANFOSS de Waterpolo Ability i el Trofeu Jocs Catalans de Waterpolo Ability.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies