Aquest dilluns dia 15 pel matí s’ha disputat el III Open Boccia d’Amposta a les Pistes annexes cobertes del Pavelló Esportiu Municipal d’Amposta amb un gran èxit de participació, superant els esportistes i entitats participants en altres edicions.

Durant tot el matí han participat esportistes de les següents entitats: el club d’Slalom i boccia Terres de l’Ebre, Apasa Amposta, Fundació Mercè Pla i Onada Ametlla de Mar. Tota la competició s’ha pogut seguir directe a través de l’streaming, aquí el podeu veure de nou. A l’acte d’entrega del trofeus han assistit, entre d’altres, Joan Barberà, delegat de la Secretaria d’Esports de Catalunya de les Terres de l’Ebre, Marc Fornós, regidor d’esports de l’Ajuntament d’Amposta i l’Alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Agrair la feina de Jordi Jiménez, Director tècnic Club Esportiu Slalom i Boccia Terres de l’Ebre, els àrbitres de la competició i tots aquells que han fet realitat aquesta tercera edició de l’Open de boccia d’Amposta.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies