El Meeting Internacional Paralímpic de L’Hospitalet ha tancat les inscripcions per a l’edició número 18 que s’ha de celebrar el dissabte 20 de maig a les pistes de l’Hospitalet Nord, en el municipi de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona). Per aquesta edició es comptarà amb la presència de 300 participants de 18 països diferents y de totes les modalitats.

La participació mantindrà la línia iniciada la temporada passada de poder comptar amb molts dels atletes destacats dins del panorama paralímpic. De nou, a banda dels atletes espanyols destacats, també tindrem posat un ull als atletes internacionals que arribaran a la ciutat de L’Hospitalet.

Per començar, destacarem de nou el nom de Markus Rehm. L’alemany, que va aconseguir el rècord del món de llargada precisament en una edició anterior al Meeting (8.29 m), tornarà per encapçalar la llista de saltadors. A més a més de Rehm, destaquem la presència de dos atletes locals. Per començar, l’atleta de L’Hospitalet Atletisme, Yassine Ouhdadi, que correrà a casa després de guanyar l’or paralímpics a Tòquio en els 5000m. A més, comptarem amb la presència de la velocista gallega Adiaratou Iglesias, que es va penjar l’or en els Jocs Paralímpics de Tòquio en els 100mll amb 11.83s.

A nivell espanyol, també destaca la presència de la saltadora i velocista gallega Desireé Vila, del velocista balear Joan Munar, la també velocista Lia Beel i dels catalans Xavi Porras (campió del món en triple salt) i Martí Parejo (medallista mundial a Doha 2015).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies