De l’11 al 14 de maig s’ha disputat una prova més de les Sèries Mundials de natació paralímpica a les piscines del Complex Esportiu “Sportpark” de la ciutat alemanya de Berlín, on els nedadors i nedadores convocats per la FEDDF han guanyat un total de 14 medalles, amb gran protagonisme pels esportistes catalans.

Toni Ponce va guanyar dues medalles d’or, una a la prova dels 200m braça (amb rècord del món) i l’altre als 200m estils, també va guanyar la medalla de bronze als 100m braça multidisability. Destacar també a la nedadora Núria Marquès que va guanyar un total de tres medalles, l’or a la prova dels 50m esquena multidisability, una medalla de plata als 100m esquena i una de bronze a la prova dels 400m estils multidisability. Per la seva banda, Sarai Gascón va guanyar dues medalles d’or a les proves de relleus i Ariel Schrenk també una d’or i Juan Escanilla una de plata (relleus 4x50m lliures mixtes).

A més, altres nedadors catalans com Òscar Salguero i Miguel Luque van aconseguir plaça de finalistes. Aquestes 14 medalles superen les 10 aconseguides per la delegació espanyola a la mateixa competició la temporada anterior.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies