El cap de setmana del 3 i 4 de juny la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física organitza la 15ª edició dels Jocs Catalans de l’esport adaptat a la Capital Europea de l’Esport 2023, Martorell i, per aquesta edició, compta amb la col.laboració de Muévete y Accede.

Muévete y Accede és un centre de mobilitat i accessibilitat situat a L’Hospitalet de Llobregat des del 2014, és un espai que es va crear pensant sempre a oferir el millor servei i el millor preu als clients i pacients de centres clínics i mèdics. Muévete y Accede té més de 30 anys d’experiència, treballant per als millors centres de Barcelona i oferint als millors professionals del sector sociosanitari les solucions més adequades per als seus pacients. Des de la Federació volem agrair la seva implicació en aquesta edició tant especial dels Jocs Catalans.

A més de les competicions que es portaran a terme durant tot el cap de setmana en diferents instal.lacions esportives de Martorell, també s’organitzaran activitats de promoció de l’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies