El CN Barcelona és el flamant campió de la primera edició de la Lliga Catalana DANFOSS Waterpolo Ability a falta d’una jornada per finalitzar la competició. El club barceloní ha guanyat tots els partits disputats d’aquesta primera edició.

El CN Barcelona va guanyar els dos partits disputats davant el CN Terrassa per 7 a 3 i 9 a 3, davant el CN Sabadell va guanyar el primer partit per un parcial de 14 a 7 i, a la darrera jornada disputada, va guanyar per 14 a 9, proclamant-se d’aquesta manera campió de la primera edició de la competició i finalitzant imbatut. La darrera jornada de competició es disputa el dissabte 27 de maig entre el CN Terrassa i el CN Sabadell (al primer partit disputat entre aquests dos equips va guanyar el CN Terrassa per 12 a 9).

La propera competició de Waterpolo Ability es portarà a terme a Martorell, dins de les competicions programades de la 15a edició dels Jocs Catalans, amb la disputa de la primera edició de la Copa Catalunya d’aquest esport.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies