La setmana passada es va portar a terme l’acte d’entrega de material per part de Batec Mobility a la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. Miquel Romaguera, responsable d’activitats de la FCEDF i Pablo Martinez per part de Batc Moblity van signar l’acord de donació de material.

La Federació, amb el material donat, aros i cobertes de 700 que s’utilitzen en esports de cadires, serà cedit a clubs i federats. Tots aquells interessats han d’enviar un mail a info@esportadaptat.cat per començar el tràmit.

Des de Batec Mobility, “estem molt contents d’aportar el nostre granet de sorra a la feina que fa la FCEDF per fomentar l’esport adaptat. A Batec Mobility creiem firmament en la inclusió i igualtat d’oportunitats per totes les persones i sempre que puguem recolçarem altres iniciatives”.

Per Miquel Romaguera, “aquest acord permet a la Federació renovar el material que s’utilitza a les activitats de promoció i oferir als clubs i federats nou material esportiu de qualitat”.

 1. 23 juny, 2023

  51 x inox 700
  21 x alumini 700
  PNEUMÀTICS

  43 x Schwalbe Speedair 700
  Lo que nos toque, necesitamos de los 3, asi que lo que nos den sera de agradecer.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies