Aquest divendres 12 de maig es porta terme la Jornada Intercentres 2023 a Martorell. És tracta d’una jornada lúdico-esportiva dirigida a tots els centres de secundària i d’estudis superiors (post-obligatoris) de la població per alumnes matriculats a 3r d’ESO. La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Martorell i dins del PEE (Pla Educatiu d’Entorn).

Durant tot el matí de divendres hi haurà un circuit d’activitats esportives per tal que tots els alumnes, distribuïts per grups, puguin participar i gaudir de les activitats. La Federació estarà present en la dinamització de dues estacions d’esport adaptat, concretament, una dedicada al vòlei terra i l’altre d’eslàlom.

Aquesta participació forma part de les activitats de promoció de l’esport adaptat que la Federació realitza amb motiu del Jocs Catalans que tindran lloc a Martorell el cap de setmana del 3 i 4 de juny.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies