Aquest dissabte 6 de maig s’ha disputat la segona i darrera jornada de la Lliga Catalana de rugbi adaptat a les instal.lacions del Pavelló El Congost de Granollers que ha coronat al BUC de Barcelona com a campió d’aquesta edició.

El BUC de Barcelona va ser el gran dominador d’aquesta segona jornada guanyant els dos partits disputats, el primer davant l’equip amfitrió dels Spartans i que es va decidir al darrer quart del partit amb un parcial favorable al BUC per 7 a 13 per finalitzar guanyant amb un marcador final favorable per 36 a 45. El segon partit, davant el Manresa WR el va guanyar per 38 a 21, finalitzant invicte aquesta segona edició de la Lliga Catalana. En el darrer partit d’aquesta jornada, els Spartans van guanyar el Manresa WR per un contundent 57 a 28, finalitzant en segona posició de la competició.

Amb aquesta victòria, el BUC Barcelona guanya per segona vegada consecutiva la Lliga Catalana, cal recordar que fa uns dies també va guanyar la primera edició de la “Liga Nacional” convertint-se en el gran dominador d’aquest esport al país.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies