Des del Consell Català de l’Esport, juntament amb les federacions d’esport adaptat (FCEDF, FECPC, FCECS i ACELL), s’està treballant des de fa mesos per a que els JEEC (Jocs Esportius Escolars de Catalunya) esdevinguin inclusius i contemplin, dins de la seva normativa, adaptacions perquè qualsevol nen i nena amb o sense discapacitat pugui participar dins aquests Jocs.

La intenció és que tot entri en vigor a partir de la temporada vinent i és per això que abans s’estan duent a terme aquestes proves pilot, per valorar si la proposta en la que s’ha estat treballant és adequada.

Aquest dissabte passat es va dur a terme la primera prova pilot de Natació a Montcada i Reixac integrada dins la seva Final Comarcal. Aquesta jornada va està liderada pel CEVOS (Consell Esportiu Valles Occidental Sud) i on van nedar alguns esportistes de les diferents federacions d’esport adaptat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies