Aquest cap de setmana del 29 i 30 d’abril s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de boccia de joves promeses al Poliesportiu Municipal de La Ràpita (Tarragona) organitzat per la “Federación Española de Deportes de Personas con Parálisis Cerebral y Daño Cerebral Adquirido” (FEDPC) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Destacar la segona posició del català Ismael Chico a la categoria BC3 després de perdre una igualada final davant Laura Utrero (Extremadura), la tercera posició va ser per la també catalana Núria Gisela que va guanyar el partit per les medalles a Diego Alfaro (País Basc). També van participar esportistes en les modalitats BC1 i BC2 de boccia.

Catalunya va finalitzar en primera posició en guanyar tres medalles, amb País Basc en segona posició i València en tercera, totes dues Comunitats amb un total de dos medalles guanyades durant el Campionat d’Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies