Docents.cat (comunitat de docents) organitza un cicle de 13 xerrades per aportar coneixements, recursos i estratègies per tota la comunitat educativa i on la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física impartirà una de les xerrades del cicle.

Miquel Romaguera, responsable d’activitats de la FCEDF, serà l’encarregat de fer la xerrada “Esport adaptat a les escoles: Propostes pràctiques per a escoles i instituts” el 18 de maig a les 18h. El projecte “Esport Adaptat a les Escoles” és un programa d’educació que té com finalitat crear, a les escoles, consciència i comprensió envers les persones amb discapacitat. Les escoles són el lloc ideal per posar els fonaments d’un món millor.

Les xerrades són en línia, gratuïtes i obertes a tothom. Per accedir a les xerrades no cal fer inscripció, només cal connectar els dimarts i dijous dels mesos d’abril i maig a les 18h. Les xerrades quedaran gravades a Docents.cat (Cal fer subscripció per veure-les gravades).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies