Aquest cap de setmana del 29 i 30 d’abril s’ha disputat la Final Four de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes a Granollers i on el BUC de Barcelona s’ha proclamat campió per cinquena vegada.

Els Spartans de Granollers van disputar el partit de repesca per jugar la Final Four davant els Lobos de València, un partit que van guanyar per 30 a 45 i que els va permetre disputar les semifinals davant el BUC de Barcelona. El partit entre els dos equips catalans va començar força igualat però, poc a poc, el BUC va anar agafant distància al marcador fins arribar al 46 a 27 final. En l’altre partit de la Final Four, el CD Adapta de Saragossa va guanyar al Sevilla Quad Rugby classificant-se d’aquesta manera per la final de diumenge.

Els Spartans van finalitzar en tercera posició després de guanyar al darrer segon (46-45) al Sevilla Quad Rugby. La final de la competició la van disputar els dos millors equips de la competició i on el BUC sempre va anar al capdavant del marcador i dominant el partit, guanyant la final per 48 a 34 i proclamant-se, d’aquesta manera, campió de la Lliga per cinquena vegada.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies