Aquest cap de setmana del 29 i 30 d’abril s’han disputat els partits corresponents a la 14a jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del CE Costa Daurada, Màsters FCEDF, Azul Marino Asnimo Benissalem i el Pisos.com CB Granollers.

L’Azul Marino Asnimo Benissalem i el Comkedem van disputar el partit més emocionant i igualat d’aquesta jornada, un partit molt important per tots dos equips. Durant els dos primers quarts el partit va estar molt igualat, el resultat al descans era favorable a l’equip balear per un punt de diferència 25 a 24 i, va ser el tercer quart, el que va decidir el campió del partit amb un parcial favorable a L’Azul Marino Asnimo Benissalem per 17 a 7, una diferència que, tot i guanyar al darrer quart, el Comkedem no va poder remuntar, arribant al 46 a 41 final. El CE Costa Daurada va guanyar el seu partit davant el Bamesad per 37 a 19, un partit també igualat durant la primera part però on l’equip de Reus va imposar la seu nivell a la segona part del partit. El Pisos.com CB Granollers va guanyar amb autoritat en la seva visita a la pista del Dissalud CB Pardinyes per 14 a 53. Finalment, els Màsters FCEDF van guanyar el seu partit davant el Corporació Fisiogestión CB Roser per 37 a 18.

Falten tres partits ajornats per finalitzar la competició i decidir el campió d’aquesta edició de la Lliga Catalana entre el CE Costa Daurada B i L’Azul Marino Asnimo Benissalem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies