Aquest dissabte 15 d’abril s’ha disputat la vuitena i darrera jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva on es decidia la tripleta guanyadora d’aquesta edició de la competició que, finalment, ha estat la tripleta del Club Petanca Martorell.

El Club Petanca Martorell, que ha liderat durant les darreres jornades la competició, ha guanyat aquesta edició de la Lliga Catalana amb un total de 54 punts, per davant de la tripleta B del Nova Lloreda Sud i el CP Hospitalet, totes dues amb un total de 51 punts però amb millor diferència de punts a favor de la tripleta B del Nova Lloreda Sud. Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva. (https://photos.app.goo.gl/ZfME9Qr4PbtxUXeK8)

La propera competició de petanca inclusiva es portarà a terme a principis de juny dins del Programa de competicions dels Jocs Catalans a Martorell.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies